Loopbaanbegeleiding voor werknemers en zelfstandigen

  • Denk je na over een nieuwe stap of andere uitdaging in je loopbaan?
  • Heb je soms ook het gevoel dat je vast loopt op je werk en cirkeltjes blijft draaien?
  • Ervaar je spanning en stress in je huidige baan?
  • Voel je je onzeker over je functioneren of je verdere toekomst?
  • Kan je niet langer je werk met je privéleven combineren?
  • Wil je meer plezier en passie in je werk?

Dan kan loopbaancoaching jou hier bij helpen.

Coaching is samen een stukje op stap gaan. Jij zit achter het stuur en ik ben jouw copiloot. Als piloot geef jij aan waar je naar toe wilt en wat je achter je wilt laten. Als copiloot help ik je uitstippelen welke weg je hiervoor wil nemen, welke de plekjes zijn waar je best even bij stilstaat en waar nodig kan bij tanken. Dit alles met als doel dat jij op het einde van onze rit weer voluit op eigen kracht kan staan.

Bij loopbaanbegeleiding breng je jouw interesses, talenten, waarden in kaart als basis voor een job invulling waar je gelukkig van wordt.

Dit traject komt hierdoor onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor loopbaancheques van VDAB, dan betaal je slechts 40€ voor 4u begeleiding.

Voor loopbaanbegeleidingen werkt Life-Essence onder de koepel van het door de VDAB erkende loopbaancentrum Arcturus. Meer info over de loopbaancheques zie onder de rubriek loopbaancheques.

Interesse? Meer informatie? Kom met je vragen naar één van de info momenten of vraag vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek aan

Loopbaanbegeleiding in bedrijven

  • Is groei en ontwikkeling van uw medewerkers belangrijk voor u?
  • Heeft u het gevoel dat er meer in uw medewerkers zit dan ze momenteel kunnen/durven tonen?
  • Heeft u nood aan een objectieve kijk die bijdraagt tot meer job tevredenheid en minder stress op de werkvloer?
  • Wenst u meer motivatie en betrokkenheid bij uw medewerkers?

Loopbaanbegeleiding in bedrijven is een coaching traject waarbij de ontwikkeling van de medewerker centraal staat in relatie tot het kader waarin men werkt; de werkgever, de klant, het team en andere samenwerkingsverbanden.

Het doel is om aan de hand van individuele coaching en/of team begeleiding meer kwaliteit en inzicht te brengen in de individuele en bedrijfsdoelstellingen en deze op elkaar af te stemmen. Dit leidt tot meer kwaliteit, succes en algemene job tevredenheid.

Interesse? Meer informatie?

Loopbaanbegeleiding in groep

Een loopbaanbegeleiding is een intensief proces waarbij je de tijd uittrekt om stil te staan hoe jij je verdere loopbaan vorm wilt geven. Wil je tijdens je loopbaanbegeleiding je laten inspireren door anderen? Dit kan. In een workshop van één dag, gaan we samen  exploreren wat jou energie geeft, wat je belangrijk vindt, wat jouw passies zijn. Daarna vertalen we dit in een concreet actie plan zodat je hiermee verder aan de slag kan.

Groepen van maximaal 9 deelnemers. Vanaf 6 inschrijvingen start er telkens weer een nieuwe groep.

Workshop : 120€

Voor deze workshop kan ook een loopbaancheque gebruikt worden.  Hierbij heb je recht op 2 aanvullende individuele coachingsessies.

Interesse? Meer informatie?