groeicirkel

NLP groeicirkel

NLP als ontwikkelingsweg.

Wens je je kennis van NLP verder te verdiepen, te integreren en actief in te zetten in je persoonlijke ontwikkeling? Dan is de NLP groeicirkel iets voor jou! We organiseren een groeicirkel in Villa Verte vanaf september rond specifieke thema’s. Hierin gaan we intensief aan de slag met inzichten en technieken uit NLP.

Hoe werkt de NLP Groeicirkel?

In de cirkel zijn er jaarlijks vier bijeenkomsten in Villa Verte, daarnaast houden we de vinger aan de pols met een facebook NLP groep en het stimuleren van tussentijdse mastermindgroepjes. De leden van de groep krijgen een link met toegang tot heel wat bijkomende inzichten rond NLP-materie, aangereikt vanuit verschillende invalshoeken. Je krijgt ook extra verdiepingsoefeningen waarmee je zelf aan de slag kan.

Wat haal je uit dit traject?

We gaan voor een doorleefde NLP : doorheen het cirkeljaar leer je NLP steeds meer in te zetten in je dagelijks leven en zo bewuster te kiezen voor wat jouw leven betekenisvol maakt.

Facilitator

De NLP Groeicirkel wordt gefaciliteerd door Sonja Van Bouchaute, zij is internationaal gecertificeerde NLP trainer sinds 2009 en geeft NLP-trainingen in samenwerking met Arcturus. In functie van de grootte van de groep wordt zij bijgestaan door assistenten of een co-trainer van Arcturus.

Voor alle cursisten van de NLP Practitioner, de NLP Master en de NLP Groeicirkel van de locatie te Oostduinkerke  is er één gemeenschappelijke verdiepingsdag voorzien welke gegeven wordt door Eric Schneider, oprichter en bezieler van Arcturus. Datum verdiepingsdag voor groeicirkel 2019-2020 valt op 14 maart 2020. Een kans bij uitstek om Eric te ontmoeten en tegelijkertijd je NLP netwerk uit te breiden.

We verwelkomen je graag in Villa Verte.

Vier keer per jaar komen we samen. Rond mid-september starten we op. Je krijgt van mij dan meer info over wat je kan verwachten doorheen het traject. Daarnaast krijg je al een aantal reflectievragen en praktische oefeningen naar aanloop van  de eerste bijeenkomst in oktober. Al deze informatie wordt ook opgenomen in een online kennisbank waar je het hele jaar toegang toe hebt.

Op de bijeenkomsten belichten we telkens één specifiek thema. We starten met een aantal praktische en theoretische inzichten waarrond je doorheen de dag concreet kan oefenen en in groepjes uitwisselen. Dit kan je dan thuis ook verder verdiepen aan de hand van extra oefenmateriaal. Tussentijds kan je altijd terecht in de facebookgroep om ervaringen, bedenkingen en vragen uit te wisselen.

De thema’s voor het eerste cirkeljaar zijn :

 • Rapport maken met jezelf als weg tot rapport met de ander.
 • Concretiseren : wanneer is concreet, concreet genoeg?
 • Concrete doelen formuleren ten dienste van je diepere verlangens.
 • Schakel je hulpbronnen maximaal in!

De NLP groeicirkel wordt beperkt tot 15 deelnemers zodat intensief oefenen en persoonlijk contact mogelijk blijft.

Voor alle cursisten van de NLP Practitioner, de NLP Master en de NLP groeicirkel in Villa Verte is er één gemeenschappelijke verdiepingsdag voorzien welke gegeven wordt door Eric Schneider, oprichter en bezieler van het Arcturus Instituut voor NLP, Communicatie en Bewustzijnsontwikkeling, een van de pioniers in België inzake NLP.

Praktisch

We starten de bijeenkomstdagen om 10u00 en eindigen omstreeks 17u30. Welkom voor koffie of thee vanaf 9u30. Er is een lunchpauze van anderhalf uur en er zijn 2 koffiepauzes voorzien.

Versnaperingen, koffie en thee zijn inbegrepen. Voor de lunch heb je de keuze om gebruik te maken van de keuken of je kan broodjes bestellen . Voor hen die er graag aanvullend een weekend van maken, kan je via deze link hotels en B&B’s bekijken.

Er is voldoende parking op wandelafstand. Voor aanvang van het traject krijg je nog een mail met bijkomende praktische informatie. Villa Verte is ook bereikbaar met de bus.

Voor wie

Deze groeicirkel vraagt voorkennis van NLP, dit op het niveau van NLP technician, NLP practitioner, NLP master of meer. Neem zeker contact op om te zien of dit traject voor jou iets is.

Ben je nieuw met NLP, dan kan je terecht op een kennismakingsdag, NLP Explorer, of meteen opstarten in de NLP Practitioner opleiding.

Pakket

Wat zit er inbegrepen in de prijs :

 • vier themadagen in Villa Verte
 • deelname aan de gemeenschappelijke NLP-verdiepingsdag met alle NLP cursisten van Villa Verte
 • oefenmateriaal en opvolgingsopdrachten doorheen het traject.
 • cursusmateriaal
 • onbeperkte toegang tot de online kennisbank
 • toegang tot de besloten facebook groep voor de deelnemers aan de NLP cirkel
 • vers gemaakte soep
 • koffie, thee en versnaperingen.

Prijs : 780€ exclusief BTW, betaling via KMO portefeuille mogelijk.

Wens je enkel online dit traject mee te volgen, dit kan,

 • oefenmateriaal en opvolgingsopdrachten doorheen het traject.
 • cursusmateriaal
 • onbeperkte toegang tot de online kennisbank
 • toegang tot de besloten facebook groep voor de deelnemers aan de NLP cirkel

prijs : 250€ exclusief BTW.

NLP Groeicirkel 2019-2020

NLP Groeicirkel 2020-2021