Kom thuis. Herbron. Draag uit.

Laat je niet langer kleinhouden door patronen die jou beperken. Vind jezelf, krijg de inspiratie die je nodig hebt en ga anderen inspireren. Dat is jouw bijdrage.

Als de maatschappij jou niet past

We zijn opgeleid om te voldoen aan de verwachtingen van een maatschappijbeeld dat door vroegere generaties werd vormgegeven om de samenleving toen in goede banen te leiden en dat wellicht niet meer past bij wie wij vandaag zijn. Opvoeding, onderwijs, economie e.d. proberen ons vaak in dit (verouderde) plaatje te doen passen. Zo raken steeds meer mensen de verbinding met zichzelf kwijt en vervreemden ze van wie ze zijn.

Wil jij voldoen aan die normen en verwachtingen en lukt dat niet, dan begin je vroeg of laat te twijfelen aan jezelf. Je past niet in het doorsneeplaatje, ervaart dat als falen en krijgt het moeilijker om jezelf te accepteren en graag te zien.

Bijzonder jammer is dat…

Jouw talenten, je kracht en unieke zelf: dat is het mooiste cadeau dat je aan de wereld kan geven! Zo maak jij er immers een rijkere plaats van, waarin we allemaal thuis kunnen komen en onszelf kunnen zijn. Tijd om het roer om te gooien, dus.

Krijg een duwtje in de rug

Mag ik jou uitnodigen om thuis te komen in jezelf? Om op zoek te gaan naar wie jij diep vanbinnen bent en jezelf zo te aanvaarden en graag te zien? Daarna wil ik jou inspireren en jou uitdagen om anderen te inspireren. Thuiskomen, herbronnen en uitdragen, dat is de rode draad door alles wat ik doe en aanbied.

Onze bijdrage aan de wereld?

Uitdragen wie we zijn en wat we te bieden hebben op onze eigen, unieke manier. Daar wil ik graag mijn steentje toe bijdragen, ook bij jou. Zodat jij er later anderen in kan inspireren.

Spreekt dit jou aan?

Verken dan hoe we samen stappen vooruit zetten in je communicatie, grenzen stellen of persoonlijke groei. Niet zeker wat jij nodig hebt? Kom naar een infomoment of geef me een seintje. Ik luister en denk graag met jou mee.