Jaartraject NLP Practitioner

In de NLP Practitioner opleiding leer je dat communicatie de sleutel is tot een succesvol en betekenisvol leven. Het gaat daarbij om communicatie met anderen, maar ook en in de eerste plaats om communicatie met jezelf. Je leert patronen ontdekken in je taal, die een weerspiegeling vormen van dieperliggende patronen in je denken. Hoe je praat geeft informatie over hoe je naar de wereld kijkt, hoe je jezelf ziet en wat je over jezelf en je omgeving gelooft.

Je creëert het bewustzijn dat die patronen geïnstalleerd zijn door je omgeving en daarom niet altijd een weerspiegeling vormen van wat je zelf echt wilt of wie je zelf in wezen bent. Via bewustwording en interventietechnieken ontwikkel je steeds meer keuzevrijheid in je denken, voelen en handelen. Je leert jouw eigen leven de vorm te geven die het bedoeld is te hebben.

De NLP Practitioner geeft je niet alleen zeer concrete technieken in handen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, je kan het ook professioneel inzetten in het kader van coaching en therapie, professionele communicatie in het bedrijfsleven, of in eender welke voor jou relevante context.

Life-Essence werkt samen met het Arcturus Instituut voor NLP, Communicatie en Bewustzijnsontwikkeling, een van de pioniers in België inzake NLP. Meer info over NLP en het volledige programma van de opleiding, vind je op hun website www.arcturus.be

Het opleidingstraject telt 144 uur gespreid over 20 dagen, telkens op vrijdagen van 09.30 uur tot 18.00 uur en daarop aansluitend op zaterdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur  met 1 uur middagpauze

Jaartraject 2018-2019

Jaartraject 2019-2020