Jaartraject NLP Practitioner

In de NLP Practitioner opleiding leer je dat communicatie de sleutel is tot een succesvol en betekenisvol leven. Het gaat daarbij om communicatie met anderen, maar ook en in de eerste plaats om communicatie met jezelf. Je leert patronen ontdekken in je taal, die een weerspiegeling vormen van dieperliggende patronen in je denken. Hoe je praat geeft informatie over hoe je naar de wereld kijkt, hoe je jezelf ziet en wat je over jezelf en je omgeving gelooft.

Je creëert het bewustzijn dat die patronen geïnstalleerd zijn door je omgeving en daarom niet altijd een weerspiegeling vormen van wat je zelf echt wilt of wie je zelf in wezen bent. Via bewustwording en interventietechnieken ontwikkel je steeds meer keuzevrijheid in je denken, voelen en handelen. Je leert jouw eigen leven de vorm te geven die het bedoeld is te hebben.

Trainers

Life-Essence werkt samen met het Arcturus Instituut voor NLP, Communicatie en Bewustzijnsontwikkeling, een van de pioniers in België inzake NLP.  Meer info over NLP en het volledige programma van de opleiding, vind je op de website www.arcturus.be.

De training in Oostduinkerke wordt gegeven door Sonja Van Bouchaute, zij is internationaal gecertificeerde NLP trainer sinds 2009 en geeft NLP-trainingen in samenwerking met Arcturus. In functie van de grootte van de groep wordt zij bijgestaan door assistenten of een co-trainer van Arcturus. De grootte van de groep wordt beperkt tot maximaal 12 deelnemers zodat een goede begeleiding mogelijk is.

Voor alle cursisten van de NLP Practitioner, de NLP Master en de NLP Groeicirkel van de locatie te Oostduinkerke  is er één gemeenschappelijke verdiepingsdag voorzien welke gegeven wordt door Eric Schneider, oprichter en bezieler van Arcturus.

Voor wie?

De NLP Practitioner is bedoeld voor iedereen die zijn of haar communicatie wil verbeteren, zowel met zichzelf als met anderen, zowel in persoonlijke als in zakelijke context. Voor iedereen die wil groeien in persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling. Er is geen voorkennis vereist.

Wat haal je uit dit traject?

De NLP Practitioner geeft je niet alleen zeer concrete technieken in handen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, je kan het ook professioneel inzetten in het kader van coaching en therapie, professionele communicatie in het bedrijfsleven, of in eender welke voor jou relevante context.

Praktisch

Het opleidingstraject telt 144 uur gespreid over 20 dagen, telkens op vrijdagen van 09.30 uur tot 17.30 uur en daarop aansluitend op zaterdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur.  Welkom voor koffie of thee een kwartiertje voor aanvang. Er is een lunchpauze van een uur en er zijn 2 koffiepauzes voorzien.

Versnaperingen, koffie en thee zijn inbegrepen. Voor de lunch heb je de keuze om gebruik te maken van de keuken of je kan broodjes bestellen . Voor hen die graag in de omgeving wensen te overnachten, kan je via deze link hotels en B&B’s bekijken.

Er is voldoende parking op wandelafstand. Voor aanvang van het traject krijg je nog een mail met bijkomende praktische informatie. Villa Verte is ook bereikbaar met de bus.

Jaartraject 2019-2020

Jaartraject 2020-2021